Continurooster

Wij werken op school met een continurooster. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag starten de kinderen zijn de schooltijden van 08.30 tot 14.30 uur. Op woensdag is dat van 08.30 tot 12.30 uur. Tien minuten voor schooltijd gaat de bel en kunnen de kinderen naar binnen. 

De kinderen eten bij hun eigen leerkracht in de groep en spelen daarna onder leiding van ouders en een coördintor van De Grote Ridder buiten. Het is voor u als ouder mogelijk om hierbij te helpen voor een kleine bijdrage. U kunt dit aangeven bij Jasintha van De Grote Ridder door een mailtje te sturen naar achtsprong.overblijf@wsko.eu

Heeft u liever dat uw kind(eren) thuis eten, dan is dit mogelijk. Overleg dit met het managementteam of leerkracht. De kinderen krijgen hier 45 minuten de tijd voor, van 12.00 tot 12.45 uur. 

Wanneer uw kind bij ons op school komt, krijgt het van ons een koeltasje. Hierin kan het eten en drinken koel gehouden worden voor de lunch. Is het koeltasje aan vernieuwing toe, dan kunt u voor €5,00 een nieuw koeltasje bestellen. Stuur daarvoor een mailtje naar i.wubben@wsko.eu of geef het aan bij de leerkracht. 

Wij vragen een jaarlijkse bijdrage van €60 per leerling. Dit geld wordt gebruikt voor speelmaterialen, bekostiging hulp overblijf en overig kosten voor de overblijf.