Continurooster

Wij werken op school met een continurooster. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag starten de kinderen zijn de schooltijden van 08.30 tot 14.30 uur. Op woensdag is dat van 08.30 tot 12.30 uur. Tien minuten voor schooltijd gaat de bel en kunnen de kinderen naar binnen. 

De kinderen eten bij hun eigen leerkracht in de groep en spelen daarna buiten. Het buiten spelen gebeurt onder leiding van ouders en ondersteunend personeel vanuit de school. De coördinatie hiervan ligt bij een personeelslid van de kinderopvang De Rode Ridder. Hulp kunnen we hierbij altijd gebruiken. Hier ontvang je een kleine bijdrage voor. Weet je iemand, of kun je zelf helpen, dan kun je dit aangeven bij Jasintha van De Grote Ridder door een mailtje te sturen naar achtsprong.overblijf@wsko.eu

Kinderen mogen ook thuis eten. Overleg dit met de directie of leerkracht. De kinderen krijgen hier 45 minuten de tijd voor, van 12.00 tot 12.45 uur. 

Wanneer een kind bij ons op school komt, krijgt het van ons een koeltasje. Hierin kan het eten en drinken koel gehouden worden voor de lunch. Is het koeltasje aan vernieuwing toe, dan kun je voor €5,00 een nieuw koeltasje bestellen. Stuur daarvoor een mailtje naar i.wubben@wsko.eu of geef het aan bij de leerkracht. 

Wij vragen een jaarlijkse bijdrage van €60 per leerling (wanneer het kind gebruik maakt van de overblijf).
Dit geld wordt gebruikt voor speelmaterialen, bekostiging hulp overblijf en overig kosten voor de overblijf.
Wanneer je als ouder in het bezit bent van een Westlandpas, dan bekostigen we via die weg de overblijfkosten.