Ouderportaal - Parnassys

Alle ouders van onze school kunnen inloggen op een zogenaamd ouderportaal. Het ouderportaal is onderdeel van ons leerlingvolgsysteem: Parnassys.

In dit ouderportaal kunnen ouders zien welke kinderen er in een klas zitten (namenlijst), wat de administratieve gegevens zijn van hun kind (hoe staan adres, nummers en noodnummers op school geregistreerd), hoe de absentielijst ingevuld is door school en vanaf groep 3 wat de toets uitslagen zijn die hun kind behaald heeft (alleen de DIA/Cito-toetsen).

Als een leerling ingeschreven wordt op onze school, wordt het ouderportaal meteen geactiveerd. Ouders krijgen een mail met inloggegevens. Mocht je de inloggegevens kwijt zijn, dan kun je Ilse mailen voor een nieuwe inlog: i.wubben@wsko.eu

Je kunt via het ouderportaal ook zaken regelen zoals het aanpassen van administratieve gegevens (in geval van verhuizing, nieuwe 06 of noodnummers of dergelijke).

Inloggen
Via internetsite https://ouders.parnassys.net kom je op het ouderportaal. Hier log je in met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. De inloggegevens worden door school uitgegeven. Ben je deze gegevens kwijt, dan kun je ons een e-mail sturen. Wij zorgen dat je per mail je gegevens ontvangt. 

Het is mogelijk je wachtwoord te wijzigen:
Als je bent ingelogd kun je onder profiel een eigen wachtwoord instellen. Dat doe je met de knop wachtwoord veranderen. Je voert hier een zelfgekozen wachtwoord in. 

Gescheiden ouders
Als er sprake is van ouders die gescheiden leven, kunnen wij beide ouders met eigen inloggegevens toegang verlenen tot het ouderportaal. Voorwaarde is dat beide ouders zelf hun verschillende e-mailadressen aan school doorgeven en niet uit de rechterlijke macht zijn ontzet.