Een nieuw schoolplein voor de kleuters

Een nieuw gebouw...

Bij de ingebruikname van het nieuwe schoolgebouw is het plein voor de groepen 1/2 bestraat opgeleverd. Daar kun je lekker op fietsen, maar verder is het wel wat kaal. Hoog tijd om dit plein om te toveren tot een uitdagend, groen en inspirerend speelplein voor onze jongste leerlingen.

Het ontwerp

In samenwerking met kinderdagverblijf De rode ridder heeft De Achtsprong een wensenlijst opgesteld voor het nieuwe schoolplein. Bovenaan deze wensenlijst stond een groen speelplein. Vervolgens hebben we samen met Symbiose een speelplein ontwikkeld waar ruimte is voor verschillende manieren van spelen. Klimmen, glijden, balanceren, verstoppen, fietsen, voetballen en de rust opzoeken; op het nieuwe schoolplein kan het straks allemaal.

De uitvoering

Als alle subsidies en contracten zijn afgerond, gaan we beginnen met realisatie van het nieuwe plein. We mikken op afronding van de werkzaamheden nog voor de zomervakantie. We zijn nog op zoek naar ouders en andere contacten die ons bedrijfsmatig kunnen helpen bij bijvoorbeeld het verwijderen van de bestrating, het grondwerk, de levering van bomen of de bouw van een fietsenschuur. Mocht u hierin mogelijkheden zien, horen we het graag. Alle kosten die wij besparen, kunnen we weer meenemen naar toekomstige ontwikkelingen ten behoeve van onze kinderen.

Een vraag of idee?

Als u ons kunt helpen met het realiseren van het plein of als u een vraag of een idee heeft, neem gerust contact op met onze directie